Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 09

Lietuvos keliuose susiformavo plikledis arba šarma

Lietuvos automobilių kelių direkcija praneša, kad pirmoje nakties pusėje snigo šiaurės, rytų ir pietų Lietuvoje, Klaipėdos apskrityje stipriai. Antroje nakties pusėje vietomis silpnai snyguriavo rytinėje ir pietinėje šalies dalyse.
Kelininkai barsto gatves.
Kelininkai barsto gatves. / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Ketvirtadienio rytą silpnai snyguriuoja vakarų, šiaurės ir vidurio Lietuvoje.

Vakarinėje  šalies dalyje magistralinių ir krašto kelių dangos vietomis provėžotos, kai kur padengtos sniego sluoksniu, šie kelių ruožai yra valomi ir barstomi. Sudėtingesnės eismo sąlygos Skuodo rajone, čia naktį prisnigo iki 15 cm.

Šiaurės ir vidurio Lietuvoje magistralinių ir krašto kelių dangos drėgnos, vietomis provėžotos, keliuose susiformavo šarma, valstybinės reikšmės kelių pavojingi ruožai yra barstomi.

Rytinėje ir pietinėje šalies dalyse magistralinių kelių dangos drėgnos, krašto kelių dangos provėžotos, vietomis keliuose susiformavo plikledis, keliai barstomi.

Didžiojoje Lietuvos dalyje rajoninių kelių dangos, daugiausia miškingose vietovėse, padengtos prispausto sniego sluoksniu, slidžios, skelbiama interneto svetainėje eismoinfo.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius