Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 11

Naktį eismo sąlygas sunkins plikledis, šlapdriba ir pūga

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, naktį protarpiais pasnigs arba kris šlapdriba. Išliks vėjuota, vėjo gūsiai vietomis sieks iki 24 metrų per sekundę. Dėl stipraus vėjo kai kur kils trumpos pūgos, vietomis formuosis plikledis. Žemiausia oro temperatūra – nuo 0 iki 3 laipsnių šalčio.
Stiprus snygis Vilniuje
Stiprus snygis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Dėl plikledžio ir snygio sekmadienio vakarą sudėtingiausios eismo sąlygos šiaurinėje šalies dalyje, čia barstomi ir vietomis valomi magistralinių, krašto ir didesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai.

Vakarų, vidurio ir rytų Lietuvoje sudėtingiau vairuoti dėl šlapdribos, magistralinių ir krašto kelių dangos daugiausia šlapios, vietomis padengtos šlapio sniego sluoksniu, provėžotos, didesnio intensyvumo rajoniniai keliai apsnigti, provėžoti, slidūs. Rytiniuose ir vakariniuose rajonuose barstomi ir valomi pagrindinių kelių slidūs ruožai, pranešė Lietuvos automobilių kelių direkcija.

Marijampolės ir Alytaus apskrityse protarpiais sninga, valstybinės reikšmės keliai daugiausia šlapi. Mažesnio intensyvumo rajoniniai keliai visoje šalyje padengti privažinėto ar šlapio sniego sluoksniu, slidūs.

Oro temperatūra nuo 1 iki 3 laipsnių šilumos.

„Norime atkreipti vairuotojų dėmesį, kad esant stipriam vėjui ant kelių dangų, ypač miškingose vietovėse, gali būti nuvirtusių medžių ar nukritusių šakų“, – sako kelininkai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius