Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 01

Orai: įsismaginęs vėjas atneš šlapdribą

Sekmadienį ciklonas labai nenoriai tols nuo Lietuvos. Todėl visą dieną jausime jo įtaką. Bus debesuota su pragiedruliais. Protarpiais kris krituliai.
Vyras kasa sniega aplink savo automobilį.
Vyras kasa sniegą aplink savo automobilį. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pamatysime ir šlapdribos, ir sniego. Pūs pietinių krypčių vėjas, tačiau jis bus nemalonus ir gūsingas. Vietomis jo gūsiai sieks 15-17 m/s, o Baltijos pakrantėje įsismagins ir iki 18-20 m/s. Temperatūra daug kur bus teigiama – 0-2, prie jūros kai kur pasieks 3 laipsnius šilumos. Tik kai kuriuose šiauriniuose rajonuose termometrai rodys nulinę temperatūrą. Todėl vietomis išliks plikledis.  Vakare po truputį pradės šalti ir plikledis pasirodys daugelyje vietovių.

Pirmadienio naktį temperatūra kris. Rytą temperatūra pažemės iki 0-4, Dzūkijoje, Aukštaitijoje kai kur iki 5-6 laipsnių šalčio. Dieną aukščiausia temperatūra mėgins pasiekti nulinę temperatūrą. Esant tokiai temperatūrai daug kur gąsdins plikledis. Pietų, pietvakarių vėjas aprims. Tik arčiau jūros jo gūsiai dar bandys pasiekti 15 m/s. Krituliai pasirodys ne visur. Didžiausia tikimybė, kad vakariniuose rajonuose retkarčiais pasnigs, arčiau jūros kris šlapdriba.  

Savaitės viduryje orai bus ramūs. Tačiau protarpiais pasnigs. Teks saugotis plikledžio. O termometrai kasdien rodys vis žemesnę temperatūrą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius