Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 08 14

Orai.lt: antradienį – lietus su perkūnija, galimas škvalas

Antradienio dieną ramu nebus. Iš pietų plūstelės vėl karščiu alsuojantys orai, o didėjanti oro drėgmė ir tvankuma išsilies liūtimis ir perkūnijomis.
Kaune vėjas laužė medžius
Škvalo padariniai / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Temos: 2 Orai.lt Orai

Vakariniame šalies pakraštyje lietus gali pasirodyti jau priešpiet, tad čia išliks vėsiau, apie 21–24 laipsnius, kitur Vidurio ir Rytų Lietuvoje liūtys ir perkūnijos prasidės popietę, įkaitus orui iki 27–30 laipsnių. Kai kuriuose regionuose smarkias liūtis lydės škvalas, vėjo greitis jo metu gali siekti 15–20 m/s.

Po tvankios su užtrukusiais lietumis ir perkūnijomis trečiadienio nakties Žolinės šventės orai jau bus gaivesni, pūs stiprokas vakarų vėjas, plukdydamas debesų kamuolius, tarpais nulis trumpas lietus, vietomis palydimas perkūnijos. Temperatūra naktį pažemės iki 14–19 laipsnių, dieną ji sieks 20–25 laipsnius šilumos.

Ketvirtadienį ir penktadienį tikimasi palankių orų ir poilsiaujantiems, ir dirbantiems lauko darbus. Lietaus tikimybė mažės. Bus gana saulėta ir ramu. Dienomis temperatūra kils iki 22–27 laipsnių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius