-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2015 09 15

Orai.lt: antradienis skendės lietuje

Antradienį Lietuvos orus jau lems Atlanto ciklonas, todėl bus gana debesuota ir drėgna. Per mūsų kraštą praslinks atmosferos frontas, kuris į daugelį vietovių atneš lietaus. Pietryčių vėjas keis kryptį į pietų, pietvakarių, bus vidutinio stiprumo, pajūryje – stiprokas. Oras dieną įšils nevienodai: šiaurės rytinėje Lietuvos pusėje bus apie 15–19, pietvakarinėje – apie 20–23 laipsnius šilumos.
Boružės
Boružės / Fotolia nuotr.

Trečiadienį taip pat numatomi debesuoti, daug kur su lietumis orai. Naktį lis ilgiau ir intensyviau, vietomis – smarkiai. Dieną vyraus trumpalaikiai lietūs. Kai kur galima perkūnija. Vėjas besikeičiančios krypties, 4–9 m/s. Temperatūra apniukusią naktį bus apie 10–15 laipsnių šilumos, o dieną kils iki 18–23 laipsnių, pietiniame šalies pakraštyje gali būti ir dar šilčiau.

Ketvirtadienį bus sausiau ir daugiau pragiedrulių. Trumpai palis tik vietomis, didesnė tikimybė rytinėje šalies pusėje. Vidutinio stiprumo pietinių krypčių vėjai į mūsų šalį atneš dar daugiau šilumos. Naktį temperatūra kaip vasarą – 12–17 laipsnių šilumos, diena taip pat žada būti labai šilta: termometrai pavėsyje rodys net 22–27 laipsnius šilumos.

Savaitės pabaigoje numatomi jau vėsesni, tarpais su lietumis orai. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius