Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 09 05

Orai.lt: ​​​​​​​atkeliavo rudeniškai lietingi ir šalti orai

Antradienį Lietuvos orus lems žemo slėgio laukas, o jo pakraščiu iš šiaurės mūsų šalies link veršis labai vėsus oras. Daugelyje rajonų palis, daugiausia lietaus bus rytiniuose šalies rajonuose. Pūs vidutinio stiprumo šiaurės rytų vėjas, 6–11 m/s. Temperatūra dieną pakils tik iki 13–18 laipsnių.
Vilnelės pakrantės Bernardinų sode
Vilnelės pakrantės Bernardinų sode / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Trečiadienio naktį vyraus debesuoti su pragiedruliais orai, negausiai palis tik kai kur iš užsilikusių debesų. Pūs nemalonus šiaurės rytų, šiaurės vėjas. Naktį debesys saugos nuo šalnų ir neleis temperatūrai labai žemai kristi, tačiau naktis vis tiek bus šalta – atvės iki 6–11, tik Kuršių nerijoje bus 12–14 laipsnių.

Trečiadienio dieną bus debesuota, kai kur su pragiedruliais. Vietomis, iš storesnių debesų negausiai palis. Dieną temperatūra tepakils iki 12–17 laipsnių.

Ketvirtadienio naktį bus debesuoti, vietomis su pragiedruliais orai, truputį palynos tik kai kur. Vėjas nurims. Naktį bus truputį šilčiau nei praėjusią, vės iki 7–12 laipsnių.

Ketvirtadienio dieną šalia Lietuvos slinks nedidelis ciklonas – vyraus debesuoti orai, daug kur palis. Vėjas nepastovios krypties, silpnas. Temperatūra kils iki 12–17 laipsnių.

Artėjant savaitgaliui išliks debesuoti orai, daug kur palis. Penktadienį temperatūra išliks panaši kaip ir ketvirtadienį, o šeštadienį bus porą laipsnių šilčiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius