-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 11 12

Orai.lt: atplūs šiltesni orai

Antradienį gausesnis lietus į Lietuvą neturėtų užklysti. Rytinėje šalies pusėje ryto rūkams išsisklaidžius diena bus gana šviesi, pro nestorus debesis dažnai pasirodys saulė.
Ruduo Vilniuje
Ruduo Vilniuje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 2 Orai Orų prognozė

Vakarinėje šalies pusėje debesų bus daugiau, tačiau tik patį vakarinį šalies pakraštį gali kliudyti menkas lietutis. Pietryčių vėjas pamažu sustiprės iki vidutinio. Įdienojus temperatūra kils iki 6–9, pietvakariniuose rajonuose vietomis iki 10 laipsnių šilumos.

Trečiadienį į Lietuvą iš pietų vėl pradės plūsti šiltesni orai, bet kartu atkeliaus ir lietūs. Naktį daugiausia nedidelis lietus apims didesnę šalies dalį, o dieną lietūs telksis vakariniuose šalies rajonuose, vietomis lis smarkiai. Vidutinis vėjas vis dar pūs iš pietryčių. Nakties pradžioje temperatūra bus apie 4–6 laipsnius, o rytą jau sieks 7–10 laipsnių šilumos. Dieną 10–14 laipsnių šiluma pasklis didesnėje šalies dalyje.

Ketvirtadienį taip pat didesnėje šalies dalyje tarpais palis, bet bus šilta, net ir naktį temperatūra daug kur išliks apie 10 laipsnių šilumos. Dieną temperatūra kils iki 10–14 laipsnių šilumos.

Penktadienį šiluma jau pradės atslūgti, naktį bus nuo 4 iki 8 dieną 7–10 laipsnių šilumos. Lietus dar nepasitrauks.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius