Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 08

Orai.lt: atplūsta šilti ir drėgni orai

Ketvirtadienį į Lietuvą iš vakarų stiprių vėjų nešamas plūsta šiltas, drėgnas oras. Naktį daug kur buvo lijundros. Tad rytą ir dienos pradžioje daug kur, daugiausia rytiniuose rajonuose bus slidu, bet vėliau kylant temperatūrai ledas sutirps.
Pūga Vilniuje
Pūga Vilniuje / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Ketvirtadienį šalyje daug kur palis, bet palyginti negausiai, stipresni lietūs praslinks dienos pradžioje. Debesis gins stiprus vakarų vėjas, jo gūsiai įdienojus daug kur sieks 15-20 m/s, o pajūryje iki 21-22 m/s. Temperatūra kils aukštyn per visą dieną, nuo 5 laipsnių kraštiniuose rytiniuose rajonuose iki 6-9 laipsnių visur kitur.

Penktadienį įsitvirtins šilti orai. Temperatūra naktį nenuslūgs žemiau 5 ar 7 laipsnių šilumos, panaši temperatūra išliks ir dieną. Dangumi greitai plauks debesys, tarpais purkšdami negausų trumpą lietų. Vakarų vėjas pūs dar gana stipriai, bet silpniau nei ketvirtadienį, vietomis gūsiai sieks 15-18 m/s.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius