Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 15

Orai.lt: bobų vasara baigiasi, į Lietuvą veržiasi žvarbūs orai

Iš šiauresnių platumų atplūsta labai vėsus oras, tad nuo trečiadienio Lietuvoje jau įsitvirtins vėlyvo rudens orai. Malonios bobų vasaros nuotaikos jau – praeity.
Ruduo
Ruduo / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Po lietingos trečiadienio nakties lietaus kiekis dieną bus mažesnis, tačiau įkyrus silpnas lynojimas daug kur, daugiausia rytiniuose rajonuose, tęsis beveik visą dieną. Jei ir nustos liję, vis tiek tysos žemi, tamsūs debesys. Pūs šiaurinių krypčių vidutinis vėjas. Dienos temperatūra išliks, kokia buvo naktį, ar dar netgi truputį sumažės ir tesieks 9-13 laipsnių šilumos. 

Ketvirtadienio orai bus niūrūs, drėgni ir žvarbūs. Praslinks vėl gausesnis ir neskubantis trauktis lietus. Vėjas pūs iš šiaurės rytų. Nakties temperatūra svyruos tarp 5-9 laipsnių šilumos, panaši išliks ir dieną, tik pačiame pietiniame pakraštyje gali siekti iki 10-12 laipsnių šilumos.

Penktadienį žemų debesų danga dar nesisklaidys. Tačiau lietus  jau mažės. Naktį silpnai palynos dar daug kur, dieną tik vietomis. Naktį temperatūra svyruos tarp 3-7 laipsnių, dieną tarp 6-9 laipsnių šilumos. 

Šeštadienį debesų danga jau praplyš. Naktį grįš šalnos, dienos temperatūra bus apie 7-10 laipsnių šilumos. Po šaltos su šalnomis sekmadienio nakties, dieną dangų aptrauks šiltesnius orus lydintys debesys. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius