Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 11 15

Orai.lt: bus apsiniaukę ir vėsu

Antradienį anticiklonas trauksis, užleisdamas vietą iš šiaurės vakarų atslenkančiam ciklonui. Atmosferos slėgis kris, o tuo pačiu didės kritulių tikimybė. Daugelyje šiaurinių ir rytinių rajonų numatomas nedidelis lietus ar dulksna.
Rytinė šalna
Šalna / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Sukinėsis vidutinio stiprumo besikeičiančios krypties vėjas. Termometrai rodys 4–9 laipsnius šilumos, šilčiausia bus prie jūros.

Trečiadienį kai kur dar užsiliks nedideli krituliai, daugiausia lietus. Vidutinio stiprumo šiaurės, šiaurės rytų vėjas prie Lietuvos priartins šaltesnių orų bangą. Naktį mėgins išlikti 0–4 laipsnių šiluma, bet kai kuriuose rajonuose jau galima tikėtis ir 1 laipsnio šalčio. Dieną teks susitaikyti su vos 0–5 laipsnių šiluma.

Tikslią ir ilgalaikę jus dominančios vietovės orų prognozę rasite čia – Orai.lt

Vietomis nedideli krituliai prognozuojami ir ketvirtadienio naktį. Yra tikimybė, kad kai kur pasirodys šlapdriba, nes vidutinio stiprumo vėjas atneš dar šaltesnį orą. Naktį atšals iki 0–5 laipsnių šalčio, dieną bus nuo 1 laipsnio šalčio iki 5 laipsnių šilumos. Sulaukus nedidelio šalčio, vietomis drėgnose, žemose vietovėse jau reikės pagalvoti ir apie plikledį.

Penktadienio dieną kai kur šiaurės rytiniuose rajonuose tikėtini nedideli krituliai. Orai bus dar šaltesni. Naktį paspaus 3–8 laipsnių šaltis, dieną temperatūra daug kur išliks silpnai neigiama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius