-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Orai.lt: dangų vėl aptemdys lietaus ir sniego debesys, vietomis ūžaus pavojingi vėjo gūsiai

Trečiadienį per šalį slinks šaltasis atmosferos frontas. Dangus ir vėl bus aptemdytas tankesniais debesimis. Didesnėje šalies dalyje palynos, vyraus negausus lietus. Pūs stiprokas pietvakarių krypties vėjas, pajūryje vakare ims stiprėti ir pavojingi vėjo gūsiai, kurie sieks 15 m/s. Įdienojus temperatūra neprimins žiemos, nes šils iki 1-5 laipsnių šilumos.
Antys Birštone
Antys Birštone / 15min skaitytoja Kristina

Ketvirtadienio naktį iš vakarų priartės naujas žemo slėgio sūkurys. Ir toliau bus apsiniaukę, o vietomis sulauksime mišrių kritulių, daugiausia šlapdribos ir sniego. Kai kur temperatūrai krentant žemiau nulio formuosis plikledis. Pietvakarių, vakarų vėjo gūsiai pajūryje nerims ir sieks 15-20 m/s. Temperatūra svyruos tarp 3 laipsnių šalčio ir 2 laipsnių šilumos.

Ketvirtadienio dieną per šalį slinks atmosferos frontas. Daugelyje rajonų sulauksime kritulių, daugiausia kris iš dangaus šlapdriba ir sniegas. Pietvakarių, vakarų vėjo gūsiai išplis į didesnę šalies dalį ir stiprės iki 15-20 m/s. Įdienojus vėl temperatūra įsivyraus teigiama ir bus tarp 1-5 laipsnių šilumos.

Penktadienį orai išliks labai panašūs. Naktį vietomis truputį pasnigs, dieną daug kur tęsis sniegas ir šlapdriba. Vėjas naktį pasisuks iš šiaurės vakarų, vakarų, o dieną pūs vakarų, pietvakarių krypties vėjas, bus stiprokas, vietomis gūsiai užpūs iki 15-20 m/s. Naktį daug kur pašals iki 0-5 laipsnių šalčio, pajūryje laikysis silpnai teigiama temperatūra, o dieną šils iki 0-5 laipsnių šilumos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius