Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 15

Orai.lt: ilgąjį savaitgalį – dažni lietūs ir vidutiniška šiluma

Penktadienį Lietuvos orus lems žemesnio slėgio laukas. Diena bus nepastoviai debesuota. Dienos pradžioje daugiausia vakariniuose, o po pietų – jau daugelyje rajonų nulis trumpi lietūs, vietomis galima ir perkūnija. Intensyvesni lietūs prognozuojami vakarinėje šalies pusėje. Pūs vidutinio stiprumo pietvakarių vėjas. Aukščiausia temperatūra dieną sieks 18–23 laipsnius šilumos.
Lietus pajūryje
Lietus pajūryje / 123rf.com nuotr.

Orų sąlygos mažai keisis ir savaitgalio dienomis. Ir šeštadienio, ir sekmadienio naktimis bus nemažai pragiedrulių, o trumpi lietūs numatomi tik vietomis – daugiausiai vakarinėje šalies pusėje. Silpnas vėjelis dvelks iš pietvakarių ar vakarų. Temperatūra šiomis naktimis taip pat bus panaši – apie 11–16 laipsnių šilumos, laipsniu kitu šilčiau bus tik pajūryje.

Dienos taip pat žada būti panašios: gana debesuotos, daug kur su trumpais lietumis. Išlieka ir perkūnijų tikimybė. Vėjas dienomis pūs iš vakarų, pietvakarių, bus vidutinio stiprumo. Debesys ir dažni lietūs neleis orui labiau įšilti, tad aukščiausia temperatūra savaitgalio dienomis sieks 17–22 laipsnius šilumos. 

Pirmadienio naktis prognozuojama giedresnė, sausesnė ir gana vėsi. Dieną iš vakarų artės Atlanto ciklonas, kuris vėl atneš lietų į Vakarų Lietuvą, bet su pietų vėju atplūs daugiau šilumos.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius