-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 23

Orai.lt: dienomis – trumpi lietūs, naktimis – vėsoka

Antradienį Lietuvą pasieks atmosferos frontas. Daugiausia kamuolinių debesų jis atneš į šiaurinę šalies pusę, ten vietomis numatomas trumpas negausus lietus.
Lietus
Lietus / 123rf.com nuotr.

Vidutinio stiprumo vėjas pūs iš vakarų, pietvakarių. Temperatūra kils iki 16–21 laipsnio, pajūryje bus apie 14 laipsnių.

Trečiadienį prognozuojami panašūs orai. Vietomis trumpi lietūs numatomi ir naktį, ir dieną, kiek didesnė tikimybė jų sulaukti šiaurės rytiniuose rajonuose. Vėjas suksis iš šiaurės vakarų, bus vidutinio stiprumo. Naktį vyraus 6–10 laipsnių temperatūra, dieną sieks 16–20 laipsnių.

Ketvirtadienį orai žymiau keistis taip pat nesiruošia. Kai kur, didesnė tikimybė vakariniuose rajonuose, palis. Naktį temperatūra svyruos apie 5–10, dieną – apie 16–21 laipsnį.

Penktadienį mūsų orus lems žemo atmosferos slėgio laukas. Lietaus debesys jau keliaus per daugelį rajonų. Naktį prognozuojama apie 7–12, dieną apie 13–18 laipsnių šilumos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius