-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 09 06

Orai.lt: džiugins malonūs orai

Šeštadienį didesnių orų pasikeitimų neturėtų įvykti. Lietuva ir toliau išliks vakarinėje, šiltesnėje anticiklono dalyje. Danguje jau tvenksis daugiau debesų, gausiausiai jų bus rytiniuose rajonuose, tuo tarpu pajūryje dažniau švies saulė. Nelis. Nestiprus vėjas pūs iš rytų, pietryčių. Oras šils iki 18–23 laipsnių.
Parke
Parke / BFL/ Mindaugo Vaičiulio nuotr.

Sekmadienį tankesni, pilkesni debesys dengs beveik visos šalies dangų. Tačiau iš jų lietaus tikimybė bus nedidelė. Naktį ir rytą kai kur suboluos rūkas, kuris greitai sklaidysis su pirmaisiais saulės spinduliais. Pūs silpnas rytinių krypčių vėjas. Naktis jau bus dar šiltesnė – 7–12 laipsnių šilumos, o dieną oras šils iki 19–23 laipsnių. 

Panašūs orai išsilaikys ir pirmadienį. Debesuotumas ir toliau didės, bet lietaus debesys į Lietuvą dar neužklys. Vėjui vis labiau sukantis iš pietų į mūsų šalį atkeliaus pietiniuose platumose esanti šiluma, tad temperatūra naktį jau svyruos tarp 8–13 laipsnių, o dieną termometrai rodys 20–23 laipsnius.

Antradienį per Lietuvą slinks atmosferos frontas. Naktį vakariniuose rajonuose, dieną didesnėje šalies dalyje trumpai, negausiai palis. Vėjas išliks nestiprus ir pastoviai keis savo kryptį. Debesuotą naktį temperatūra kris iki 9-14 laipsnių šilumos, diena bus vėsesnė nei prieš tai buvusios – 16–21 laipsnis šilumos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius