-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 10 19

Orai.lt: grįžta vėsa ir lietus, ims kandžiotis šalnos

Išlydėjome bobų vasarą. Ji pasitraukė tykiai ramiai praėjusią naktį, dar leidusi visą ketvirtadienio dieną pasidžiaugti saule ir 20 laipsnių šiluma.
Rytinė šalna Vilniuje
Rytinė šalna Vilniuje / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Penktadienį gausesnio lietaus vis dar nenumatoma, bet saulė jau nebesiritinės danguje per dieną, o kraštiniuose pietrytiniuose rajonuose gali jau ir visai nebepasirodyti pro pilkus debesis. Didžiausias temperatūros pokytis, lyginat su vakarykšte, bus juntamas šalies rytuose, įdienojus temperatūra besieks 10–12 laipsnių. Daugiau saulės ir šilumos bus šalies vakaruose, temperatūra svyruos apie 13–14 laipsnių. Vėjas šalyje išliks silpnas, šiaurinių krypčių.

Šeštadienio naktį jau kone visoje Lietuvoje kandžiosis šalnos. Oro temperatūra daug kur kris iki 1–2 laipsnių šalčio, ypač Šiaurės Lietuvoje, kur debesų bus reta. Vietomis nusidrieks šalti rūkai. O dieną jau atkeliaus ir nedidelis lietus. Temperatūra sieks 9–13 laipsnių šilumos.

Lietus ir debesys užsibus ir sekmadienio naktį. Temperatūra daug kur svyruos apie 2–5 laipsnius šilumos, kai kur pragiedrėjus kris iki 0–2 laipsnių šalčio. Dieną gausesnio lietaus jau nenumatoma, temperatūra kils iki 10–13 laipsnių šilumos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius