-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 07

Orai.lt: į šalį veržiasi šaltis, kai kur sulauksime pūgos

Šiandien per šalį praslinks šaltasis atmosferos frontas, į šalį ims veržtis šaltas oras. Iki pietų visoje šalyje vyraus debesuoti orai, daugelyje rajonų protarpiais kris krituliai, daugiausia tai bus šlapdriba ir sniegas.
Stiprus snygis Vilniuje
Stiprus snygis Vilniuje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 2 Orai.lt Orai

Popietę, pradedant šiauriniais rajonais, debesys retės, pasirodys saulė, pradės slinkti pavieniai trumpalaikių kritulių, daugiausia sniego, debesys. Visą dieną pūs stiprokas vakarų, šiaurės vakarų vėjas, daugelyje rajonų retkarčiais gūsiai stiprės iki 15-20 m/s.

Dėl stipraus vėjo vietomis pustys, o gausiau sningant kils trumpa pūga. Temperatūra dieną nekils aukščiau 0-3 laipsnių šilumos, o vėlyvą popietę temperatūra ims kristi. Rytą ir dieną dėl neigiamos oro temperatūros ir gausesnių kritulių vietomis bus slidu, o vakare labiau atšalus plikledis formuosis daugelyje rajonų.

Pirmadienio naktį dangus tai giedrės, tai vėl užslinks tankesni debesys, daugelyje vietovių trumpai negausiai pasnigs. Šiaurės vakarų vėjas po truputį rims, tik pajūryje gūsiai dar sieks 15-17 m/s. Temperatūra pažemės iki 2-7 laipsnių šalčio, daugelyje rajonų numatomas plikledis.

VIDEO: Potvynis pamaryje iš paukščio skrydžio

Pirmadienio dieną debesys sutankės, saulė pasirodys tik retkarčiais. Iš storesnių debesų vietomis trumpai ir negausiai pasnigs. Pūs gerokai ramesnis šiaurės vakarų vėjas. Virš mūsų šalies telksis šalto oro masė, todėl daug kur laikysis 0-3 laipsnių šaltis, didesnėje šalies dalyje pasitaikys slidžių kelių ir šaligatvių ruožų, tik kai kur, didesnė tikimybė prie jūros, sušils iki 1 laipsnio šilumos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius