Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 18

Orai.lt: ims skverbtis šaltesnis oras

Šią savaitę jau pajusime orų posūkį žiemos link. Nuo antradienio iš rytų ims skverbtis šaltesnis oras. Antradienį stiprokas vėjas ir toliau iš pietryčių neš sausesnį orą, negausūs krituliai gali iškristi tik vietomis, didesnė tikimybė, kad vakariniuose šalies rajonuose. Pasirodys pragiedrulių daugiausia šiaurinėje šalies dalyje. Dieną tikimasi tik 0–5 laipsnių šilumos.
Saulėta Lapkričio popietė Vilniuje
Saulėta lapkričio popietė Vilniuje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Trečiadienio naktį daug kur nestipriai, iki 1–4 laipsnių šalčio, pašals. Debesų properšos pamažu vėl užsitrauks. Vietomis pasirodys nedideli krituliai, daugiausia tikėtinas lietus, su įsimaišiusiu sniegeliu. Vietomis gali formuotis silpna lijundra. Dienos temperatūra tesieks 0–3 laipsnius šilumos. Pietryčių vėjas jau rims. 

Ketvirtadienį vietomis praslinks trumpi krituliai, galima silpna lijundra. Temperatūra svyruos tarp 1 laipsnio šilumos ir 4 šalčio. Dieną temperatūra kils iki 0–3 laipsnių šilumos. Pietryčių, rytų vėjas pūs nestipriai. 

Penktadienį bus debesuota su pragiedruliais. Naktį kai kur, o dieną didžiojoje šalies dalyje iškris krituliai. Vėjas bus vos juntamas. Naktį termometrai rodys nuo 2 laipsnių šilumos iki 2 šalčio, dieną temperatūra svyruos apie 0, tik pajūryje šils iki 3 laipsnių šilumos. 

Savaitgalio orai išliks panašūs. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius