-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 10 15

Orai.lt: iš pietvakarių atslinks šiluma

Šeštadienį šalies orus lems anticiklono vakarinis pakraštys. Visoje šalyje įsivyraus nepastovus debesuotumas, o praplaukus tankesniems debesims danguje pasirodys saulė.
Ruduo Labanoro girioje
Ruduo Labanoro girioje / Irmanto Gelūno / 15min nuotr.

Lietaus sulauksime tik vietomis, jis bus trumpas ir negausus. Pūs pietų, pietryčių krypties vėjas, jis bus vidutinio stiprumo. Iš pietvakarių atslinkus šiltesnei oro masei oro temperatūra taip pat bus visai maloni – įdienojus daugelyje rajonų sušils iki 12–15, o ties pietvakariniais rajonais vietomis – ir 16–17 laipsnių šilumos.

Sekmadienio naktį aukšto slėgio sritis vis labiau tols nuo Lietuvos ir iš vakarų artės fronto debesys. Debesų bus gana nemažai. Daugelyje rajonų numatomas lietus. Vėjas liks pietų, pietryčių, vidutinio stiprumo. Dangų dengiantys debesys ir šiltesnis oras virš Lietuvos neleis temperatūrai sparčiai kristi ir atvės iki 8–13 laipsnių šilumos.

Tikslią ir ilgalaikę jus dominančios vietovės orų prognozę rasite čia – Orai.lt

Sekmadienio dieną situacija išliks panaši. Danguje bus žemo aukšto debesų, o iš jų didesnėje šalies dalyje palis. Vėjas pamažu suksis iš pietų, pietvakarių, sustiprės iki apysmarkio. Nepaisant tankesnio debesų masyvo, oro temperatūra bus maloni – daug kur termometro stulpeliai rodys 13–15, o vietomis ties pietiniais ir vakariniais rajonais sušils ir iki 16–17 laipsnių šilumos.

Kitos savaitės pradžioje negausaus lietaus sulauksime, o temperatūra dar žymiai nesikeis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius