Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 03 11

Orai.lt: kasdien bus šilčiau

Penktadienį Lietuvos orus toliau lems aukšto atmosferos slėgio sūkurys. Jis neleis formuotis debesims, tad orai išliks saulėti ir sausi. Papūs nestiprus pietvakarių, vakarų vėjas.
Žiema
Pavasaris / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Naktį buvęs šaltis išnyks ir temperatūra pasidarys teigiama. Įdienojus aukščiausia temperatūra daug kur pakils iki 1–4, Vakarų Lietuvoje kai kur – ir iki 5 laipsnių šilumos.

Šeštadienį orai mažai keisis. Nors pasirodys daugiau debesų, bet kritulių tikimybė išliks menka. Naktį vėjas visai nurims. Temperatūra spės pažemėti iki 3–8, pajūryje – 0–2 laipsnių šalčio. Dieną nepastebimai vakarų, šiaurės vakarų vėjas pasieks 4–9 m/s greitį. Aukščiausia temperatūra pasuks link 3–8 laipsnių šilumos.

Tikslią ir ilgalaikę jus dominančios vietovės orų prognozę rasite čia – Orai.lt

Sekmadienį kritulių taip pat turėtumėm išvengti. Nestiprus vėjas pastovios krypties neturės. Naktį oras jau neskubės šalti. Iki ryto temperatūra pažemės iki 2–7 laipsnių šalčio. Dieną su saulės pagalba turėtumėm sulaukti 4–9 laipsnių šilumos.

Anticiklonas mūsų regione mėgins išsilaikyti ir pirmadienį. Orai išliks ramūs, daugiau ar mažiau saulėti, sausi ir dar šiltesni. Naktį bus vos 1–6 laipsniai šalčio, o štai dieną yra tikimybė, kad pamalonins pavasariška 6–11 laipsnių šiluma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius