-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 05 01

Orai.lt: ketvirtadienį vėl užplūs atogrąžų šiluma

Nugriaudėjus nakties perkūnijoms antradienį pirmoji dienos pusė bus gana rami, debesys retesni ir palyginti neaukšti, tik kur ne kur dar gali truputį palyti šiaurės ar vakarų Lietuvoje. Tačiau antroje dienos pusėje bei vakare pietiniuose rajonuose pradės kilti jau stori perkūnijos debesys su trumpu lietumi, kai kur trumpai papūs stiprus vėjas.
Vilniečiai džiaugiasi vasariška šiluma
Vilniečiai džiaugiasi vasariška šiluma / Luko Balandžio / 15min nuotr.
Temos: 1 Orų prognozė

Įdienojus bus tik truputį gaiviau nei pirmadienį, vakariniuose rajonuose – apie 19–20 laipsnių, pajūryje apie 18, kraštiniuose rytiniuose, pietiniuose rajonuose temperatūra kils iki 22–24 laipsnių.

Trečiadienio naktį trumpi lietūs su perkūnijomis praslinks per didesnę šalies dalį. Rytui artėjant temperatūra vakariniuose rajonuose bus apie 6–9, rytinėje šalies dalyje apie 10–12 laipsnių. Dieną žymesnio lietaus nenumatoma. Pūs vidutinio stiprumo vakarinių krypčių vėjas. Termometrai šiaurės vakarinėje šalies pusėje rodys nuo 13 iki 18 laipsnių, pietrytinėje 19–22 laipsnius.

Gausesni lietūs vietomis su perkūnijomis atkeliaus ketvirtadienį. Temperatūra naktį kris iki 8–13 laipsnių. Dieną vėl užplūs atogrąžų šiluma, temperatūra šoktelės iki 24–28 laipsnių.

Penktadienį jau ims skverbtis gaivesnis oras iš vakarų, neišvengsime ir lietaus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius