Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 08 22

Orai.lt: labai šilti orai greit mus paliks

Šeštadienį iš pietvakarių į Lietuvą atplūsta dar šiltesnių orų banga. Karščiausių orų juosta nusidrieks nuo Suvalkijos per Vidurio Lietuvą į šiaurę. Aukščiausia temperatūra daug kur pasieks 27-30, o pačiuose pietuose iki 32 laipsnių karščio. Truputį gaiviau išliks tik kraštiniuose šiaurės rytiniuose, bei šiaurės vakariniuose rajonuose apie 25-26 laipsnius. Ši didelė šiluma neilgam.
Poilsiautojai Palangoje
Poilsiautojai Palangoje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 3 Vasara Orai Šiluma

Antroje dienos pusėje ją iš vakarinių šalies rajonų jau pradės išginti vėsesnis oras, atplūstantis iš vakarų. Išaugs perkūnijos debesys, nulis trumpi lietūs. Vidutinio stiprumo pietryčių vėją keis pietvakarių, vakarų. Per perkūniją kai kur kils ir stiprūs vėjo gūsiai.

Sekmadienio naktį lietūs, vietomis su perkūnija jau išplis ir į rytinę šalies pusę. Vėjas iki ryto jau visoje šalyje pasisuks iš pietvakarių. Naktis bus tvanki, šilta, temperatūra svyruos apie 16-19 laipsnių. Sekmadienio dienos pradžioje intensyvesnis lietus dar užsiliks rytiniame šalies pakraštyje, vėliau debesys daug kur prasisklaidys, pasitaikys tik trumpas palyti negausus lietaus. Pūs vidutinis stiprumo pietvakarių vėjas. Įdienojus oras sušils iki 20-24, šalies pietryčiuose kai kur iki 25-26 laipsnių.

Kitos savaitės pradžioje į Lietuvą atplauks dar gaivesni orai. Įsivyraus pietvakarių, vakarų stiprokas vėjas. Neretai lankysis trumpi lietūs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius