Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Orai.lt: lietus atsitraukia, šalnos – ne

Šeštadienį šalies orus jau lems aukšto atmosferos slėgio sritis. Debesuotumas bus menkas, dangumi plauks tik aukšti ir gana reti debesys, netrūks giedro dangaus plotų. Lietaus šiandien jau nebenumatoma.
Šalna antradienio rytą Šiaulių rajone
Šalna antradienio rytą Šiaulių rajone / 15min skaitytojos Dianos L. nuotr.
Temos: 2 Orų prognozė Orai

Pūs stiprokas šiaurės, šiaurės vakarų krypties vėjas, kurio gūsiai kai kur galės sustiprėti iki 15 m/s. Rytine anticiklono dalimi mus pasieks šaltas oras iš šiaurinių platumų, tad nepaisant saulės, temperatūra šalyje nekils aukščiau 11–16 laipsnių šilumos.

Sekmadienį išliksime anticiklono įtakoje. Nakties metu dangus daug kur išgiedrės, lietaus tikrai nebus. Šiaurės vakarų krypties vėjas aprims. Temperatūra kris gana sparčiai ir išliks tik 0–2, kai kur 3–5 laipsniai šilumos. Ore vietomis, dirvos paviršiuje daug kur numatomos šalnos iki 1–6 laipsnių šalčio.

Sekmadienio dieną debesuotumas beveik nepadidės, tik kai kur po vidurdienio pasimatys nedidelių, baltų kamuolinių debesų. Lietaus iš jų ir toliau nebus. Jau diskomforto nekels ir aprimęs šiaurės vakarų krypties vėjas. Vis tik temperatūra dar kils vangokai ir popietę sušils iki 12–17 laipsnių šilumos.

Pirmadienio naktis išliks daugiausia giedra, o dieną debesų bus truputį daugiau, bet lietaus jie dar neatneš. Vėjas dar labiau aprims. Nakties metu temperatūra pasiskirstys tarp 1–6 laipsnių šilumos, o dirvos paviršiuje dar daugelyje rajonų atšals iki 0–5 laipsnių šalčio. Dienos metu jau bus šilčiau, temperatūra sieks 14–19 laipsnių šilumos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje