Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 09 19

Orai.lt: maloni šiluma nustos lepinti

Šeštadienio dieną Lietuvos orus lems nedidelė aukštesnio slėgio sritis, todėl vyraus nepastoviai debesuoti ir be lietaus orai. Rytą truputį palyti gali pietrytiniame šalies pakraštyje, o įdienojus kur ne kur pakrapnos šiauriniuose rajonuose. Pietvakarių, vakarų vėjas aprims, tik prie jūros išliks kiek gūsingesnis. Aukščiausia temperatūra sieks 17–22 laipsnius šilumos.
Ruduo.
Ruduo. / Fotolia nuotr.

Sekmadienio naktį lietaus tikimybė taip pat bus nedidelė, vėjas nurims, tik kai kuriose vietovėse formuosis rūkas. Oras atvės iki 5–10 laipsnių, truputį šilčiau bus tik pajūryje. Dieną dangų vėl aptrauks debesys, daugelyje rajonų palis, tikėtina ir perkūnija. Vyraus trumpalaikiai lietūs, tačiau rytiniame šalies pakraštyje gali lyti ir ilgiau. Vėjas besikeičiančios krypties, nestiprus. Popietinėmis valandomis termometrai rodys 16–21 laipsnį šilumos, tik rytiniuose rajonuose gali būti laipsniu kitu vėsiau.

Pirmadienį taip pat prognozuojami gana debesuoti ir su lietumi orai. Vėjas besikeičiančios krypties, 4–9 m/s. Apniukusi naktis dar bus švelni, apie 8–13 laipsnių, o dieną šiluma nebelepins: teks pratintis prie rudeniškų 13–18 laipsnių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius