Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 08 21

Orai.lt: naktimis jau šiurpins artėjančio rudens vėsa

Po labai šilto pirmadienio antradienį į Lietuvą iš šiaurės vakarų jau atplaukia gerokai gaivesnių orų banga. Temperatūra pusiaudieniu sieks 19-22, pietiniame pakraštyje kai kur dar iki 23 laipsnių. Debesys kaitaliosis su giedresniais tarpsniais. Gali nulyti trumpas ir palyginti menkas lietus. Vidutinio stiprumo vėjas pūs iš šiaurės vakarų. Artėjant vakarui debesys sklaidysis, vėjas nutils.
Žmonių minia rinkosi prie Palangos tilto stebėti saulėlydžio
Paukštis / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.
Temos: 2 Orai.lt Orai

Trečiadienį Lietuvos orus lems aukšto slėgio laukas. Bus mažai debesuota ir sausa. Vėjas ramus. Naktį jau pasijus artėjančio rudens vėsa, termometrai berodys 7-10 laipsnių šilumos, net ir pajūryje vės iki 11-13 laipsnių. Po vėsiausios šio mėnesio nakties dieną pradžiugins 19-23 laipsnių šiluma.

Ketvirtadienio naktį į vakarinę Lietuvos dalį iš pietų jau pamažu ims plaukti šiltesni orai, temperatūra svyruos apie 10-12, pajūryje apie 14-15 laipsnių, tačiau rytiniuose rajonuose temperatūra dar kris truputį žemiau 10 laipsnių. Dieną šilumos srautas sustiprės ir temperatūra vėl šoktelės iki 24-26 laipsnių. Bus puiki saulėta diena, su lengvu pietų vėjo dvelkimu.

Penktadienio naktis šiurpuliukų jau beveik nekels, temperatūra bus apie 14-17, pajūryje arti 20 laipsnių. Dieną temperatūra daug kur kils aukščiau 25 laipsnių, bet jau atslinks ir perkūnijos debesys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius