-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 11

Orai.lt: orai per Velykas kaitaliosis

Didįjį šeštadienį į Lietuvą toliau slinks vėsus oras iš šiaurės, o aukštas atmosferos slėgis išsaugos sausus, daugiausia saulėtus orus. Tankesni debesų kamuoliai plauks daugiausia virš šiaurės vakarinių rajonų. Vėjas didesnę dienos dalį gana ramiai pūs iš šiaurės vakarų, tik rytiniuose rajonuose retkarčiais kils stipresnis vėjo gūsis. Kraštiniuose vakariniuose rajonuose vėjas bus mažiau juntamas. Temperatūra įdienojus didesnėje šalies dalyje kils iki 10-12 laipsnių šilumos, šalies pietvakariuose vietomis pasieks 13 laipsnių, o prie jūros tikimasi tik 9 laipsnių.
Mėlynuojantys žibučių žiedai
Mėlynuojantys žibučių žiedai / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.
Temos: 3 Velykos Orai.lt Orai

Velyknaktis išliks sausas. Antroje nakties pusėje į vakarinius rajonus jau atplauks debesys, nešami šiltesnių orų bangos. Vėjas pasisuks iš pietų. Rytiniuose rajonuose dar truputį pašals iki 0-2 laipsnių, o vakariniuose rajonuose temperatūra po vidurnakčio jau kils aukštyn ir ryto metą sieks apie 3-5 laipsnius šilumos.

Pirmąją Velykų dieną stiprėjantis pietų, pietvakarių vėjas toliau plukdys šiltesnius orus. Didžiausia, iki 15-17 laipsnių, šiluma pasklis pietvakarinėje šalies pusėje, vėsiau liks šiaurės rytiniuose rajonuose, apie 11-13 laipsnių šilumos. Šiltesnių orų bangą lydės debesys, šiauriniuose rajonuose vietomis gali truputį palyti.

Šiltesni orai Lietuvoje neįsitvirtins. Antrosios Velykų dienos popietę į Lietuvą jau ims veržtis šaltas oras iš šiaurės. Lietų kai kur šiauriniuose rajonuose gali keisti šlapdriba. Ims pūsti žvarbus šiaurės vakarų vėjas. Pirmoje dienos pusėje pietiniuose rajonuose temperatūra dar kils iki 12-13 laipsnių, šiaurės vakarinėje šalies pusėje įdienojus bus vos 6-8 laipsniai šilumos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius