-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 06

Orai.lt: orų pokytis – jau penktadienį

Ketvirtadienį antroje dienos pusėje saulę slėps plonas debesų šydas. Tik Žemaitijoje jis bus storesnis. Tačiau kritulių tikimybė išliks nedidelė. Pietų, pietryčių vėjas pūs 4-9 m/s greičiu. Aukščiausia temperatūra bus nuo 1 laipsnio šalčio iki 4 laipsnių šilumos. Vietomis yra plikledis.
Ant vandens besileidžiančios antys
Ant vandens besileidžiančios antys / „Scanpix“/„Caters News Agency“ nuotr.

Penktadienį orai pradės keistis. Jau naktį iš ketvirtadienio į penktadienį vietomis iškris nedideli krituliai. Taip pat kai kur gali pasirodyti lijundros, susiformuoti rūkai. Pūs nestiprus pietinių krypčių vėjas. Iki ryto temperatūra pažemės iki 0-5 laipsnių šalčio. O penktadienį dieną temperatūra pasieks 0-5 laipsnius šilumos. Vėjas krypties ir greičio nekeis. Tačiau padaugės debesų ir kai kuriose vietovėse pasirodys nedideli krituliai.

Šeštadienį per Lietuvą keliaus atmosferos frontas. Orai bus debesuoti ir drėgni. Kris krituliai. Rytinėje šalies dalyje numatoma šlapdriba, o vakarinėje – šlapdriba ir lietus. Taip pat vietomis gali pasirodyti silpnos lijundros. Naktį vėjas pūs iš pietryčių, pietų, dieną po truputį kryps iš pietvakarių. Naktį temperatūra nenutols nuo nulio, o dieną pasieks 1-5 laipsnius šilumos.

Sekmadienio naktį krituliai iš Lietuvos pasitrauks. Atsiras daugiau pragiedrulių ir nedrąsiai pradės šalti. Rytą maloniai žnaibys 0-5 laipsnių šaltukas. Drėgnesnės vietos užšals ir bus slidu. Dieną temperatūra sukrus kilti. Įdienojus ji svyruos nuo 1 laipsnio šalčio iki 4 laipsnių šilumos. Vidutinio stiprumo vėjas pasisuks iš pietų, pietryčių. Tačiau iki dienos pabaigos mišrūs krituliai vėl pasirodys daugelyje šalies vietovių.

Ateinančios savaitės pirmosiomis dienomis orai bus nešalti, bet retkarčiais sulauksime kritulių

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius