Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 20

Orai.lt: po sekmadienio orai ims staigiai keistis – atšals, atkeliaus lietūs

Šeštadienio dieną Lietuvoje bus nepastoviai debesuota. Vakarinėje šalies pusėje bus daugiau saulės, o lietaus tikimybė maža. Rytinėje šalies pusėje debesų bus daugiau, jie sklaidysis nenoriai, o Pietryčių Lietuvoje vietomis ir palynos. Vėjas pūs pietryčių, vidutinio stiprumo. Aukščiausia temperatūra šeštadienio dieną beveik visur sieks 17–22 laipsnius šilumos, tik pietrytiniuose rajonuose vietomis bus vėsiau – apie 14–16 laipsnių.
Saulės nutviekstas Vilnius ir vilniečiai.
Saulės nutviekstas Vilnius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Sekmadienis bus paskutinė vasariška diena. Naktis bus gana žvaigždėta, be lietaus ir rami. Oras atvės iki 4–10, Kuršių nerijoje iki 12 laipsnių. Dieną rytinėje šalies pusėje dar išliks gana saulėta ir sausa. Vakariniuose rajonuose įdienojus dangų užtrauks artėjančio ciklono debesys, o po pietų vietomis nulis ir pirmieji, daugiausia trumpalaikiai lietūs. Pūs vidutinio stiprumo pietinių krypčių vėjai. Oras sekmadienio dieną dar sušils iki 18–22 laipsnių.

Pirmadienį orai smarkiai keisis. Per Lietuvą slinks aktyvus Atlanto ciklonas, kuris atneš rudeniškus orus. Ir naktį, ir dieną daugelyje rajonų numatomi intensyvūs ir jau nevasariški lietūs. Nestiprų pietryčių, pietų vėją dieną keis smarkesnis ir žvarbesnis šiaurės vakarų vėjas, pajūryje jo gūsiai sieks 15–17 m/s. Temperatūra naktį bus 7–12, Kuršių nerijoje apie 14 laipsnių šilumos, o dieną oras besušils tik iki 13–17 laipsnių.

Antradienis prognozuojamas dar vėsesnis, vėjuotas, tarpais su šaltais lietumis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius