Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 11 11

Orai.lt: poilsio dienos – su vėju ir krituliais

Šeštadienį Lietuvoje bus vėjuota ir šlapia. Dienos pradžioje dar daug kur tebesitęs naktį prasidėję lietūs, po trumputės pertraukos, pradedant vakariniais rajonais pasklis jau neištisiniai, bet aštresnio liūtinio pobūdžio lietūs su šlapdribomis, bylojančiomis jau apie šaltesnio oro antplūdį.
Sniegas Vilniuje
Sniegas Vilniuje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pūs stiprūs pietvakarių, vakarų vėjo gūsiai, daug kur siekiantys 15–20 m/s, o Baltijos pakrantėje iki 21–25 m/s. Dieną temperatūra aukštesnė bus pirmoje dienos pusėje, apie 4–6 laipsnius šilumos o popietę gana staigiai žemės.

Sekmadienio naktį gana intensyvūs krituliai tęsis didesnėje šalies dalyje, daugiausia apimdami vakarinius bei šiaurinius rajonus. Toliau ūžaus stiprūs pietvakarių, vakarų vėjo gūsiai. Naktį temperatūra svyruos tarp 0–3, pajūryje bus apie 6 laipsnius šilumos. Dieną taip pat daug kur lietus kaitaliosis su šlapdribomis. Jau rečiau pūstelės stiproki pietvakarių vėjo gūsiai. Dieną oras įšils iki 3–8 laipsnių.

Pirmadienio naktį krituliai trauksis. Vėjas nurims. Dangus giedrės. Naktį temperatūra daug kur pažemės iki 0 ar 1 laipsnio šalčio, kai kur formuosis plikledis.

Dieną, daugiausia popietę, vėl atkeliaus krituliai. Rytinius šalies rajonus nubalins sniegas. Temperatūra čia tesieks apie 2 laipsnius šilumos, tad sniegas greičiausiai liks nakvoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius