-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 08 21

Orai.lt: prognozuojama lietinga ir vėsi savaitė

Pirmadienį lietūs tęsis daugelyje šalies rajonų. Ištisiniai lietūs iš rytinių šalies rajonų trauksis į rytus, jau ir pragiedrulių pasitaikys, o lietūs taps trumpesni. Vakariniuose rajonuose pro debesis trumpam pasirodys saulė, bet įdienojus ir čia nulis trumpi lietūs, galima ir perkūnija.
Lietingas ketvirtadienio vakaras Palangoje
Lietus / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Temperatūra dieną pakils iki 16–21 laipsnio. Vėjas pradės suktis iš vakarų ir bus vidutinio stiprumo.

Antradienį orus toliau lems žemesnio slėgio laukas. Lietaus neišvengsime – naktį vietomis, didesnė tikimybė vakariniuose rajonuose, dieną daug kur praslinks trumpi lietūs. Naktį kai kur suboluos rūkas. Pūs nestiprus vakarų vėjas, 4–9 m/s. Naktis vėsi – 8–13 laipsnių šilumos, dieną temperatūra pakils iki 17–21 laipsnio.

Trečiadienio orai bus labai panašūs – naktį palis tik kai kur, didžiausia tikimybė vakariniuose rajonuose. Dieną vėl daug kur bus palankios sąlygos lietaus debesims augti. Vėjas pūs iš vakarų, šiaurės vakarų ir vietomis bus gūsingas. Naktį prognozuojama 8–13, dieną 17–21 laipsnis šilumos.

Ketvirtadienį Lietuvos orus lems aukštesnis slėgis ir lietaus bus nedaug. Palis tik kai kur ir negausiai. Išliks vėsu – naktį 8–13, dieną 17–22 laipsniai šilumos.

Savaitgalį trumpi lietūs prognozuojami daugelyje rajonų. Naktimis vės iki 10–15, dienomis šils iki 18–23 laipsnių šilumos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius