Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 09 02

Orai.lt: rugsėjis atnešė lietų

Šeštadienio dieną į Lietuvą atkeliaus nedidelis, tačiau aktyvus ciklonas. Jis atneš lietingus orus. Daugelyje šalies vietovių palis.
Lietinga diena
Lietinga diena / 123RF nuotr.

Kai kur, daugiausia vakariniuose rajonuose, lis smarkiai. Mažiau lietaus bus tik rytiniame pakraštyje. Vietomis galimos ir perkūnijos. Vidutinio stiprumo vėjas Vakarų Lietuvoje pūs iš šiaurės vakarų, šiaurės, o rytinėje šalies pusėje iš rytų ar net pietryčių. Kadangi debesų bus daug ir lynos, todėl temperatūra neaukšta. Bus vos 14-19, ir tik Aukštaitijoje ir Dzūkijoje kai kur sušils iki 20-22 laipsnių šilumos.

Sekmadienį ciklonas iš Lietuvos trauktis nežada. Todėl išliks drėgni orai. Naktį vėl daug kur retkarčiais truputį palis. Dieną lietus suintensyvės. Vėl vietomis galima tikėtis smarkaus lietaus. Sukinėsis nestiprus nepastovios krypties vėjas. Todėl vietomis nusileis rūkas. Naktį bus šilta – 12-15 laipsnių. Dieną temperatūra pakils iki 16-20, ir tik šiaurės rytiniame šalies kamputyje kai kur yra nedidelė tikimybė sulaukti 21-22 laipsnių šilumos.

Pirmąją naujos savaitės dieną orai išliks šilti, tačiau lietingi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius