Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 07

Orai.lt: šaltis atleis gniaužtus

Ketvirtadienį debesuotumas nuolat kaitaliosis. Kai kuriose vietovėse lengvai pasnyguriuos. Pūs nestiprus, bet žvarbokas šiaurės rytų, rytų krypties vėjas. Įdienojus šaltis sušvelnės iki 10–16 laipsnių. Šilčiausia bus prie jūros, o šalčiausia šiaurės rytiniuose rajonuose.
Žiemiškas Vilnius iš aukštai
Žiemiškas Vilnius iš aukštai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Penktadienio naktį orų situacija keisis nedaug. Sutemus debesys prasisklaidys, antroje nakties pusėje jų vėl kaupsis daugiau. Vėjas išliks nestiprus ir pasisuks iš pietryčių. Temperatūra daugelyje rajonų dar spės pažemėti iki 18–23 laipsnių šalčio, pajūryje ir šalies pietvakariuose bus kiek šilčiau – 12–17 laipsnių šalčio.

Penktadienio dieną iš vakarų artės ciklonas, jo kritulių zona Lietuvos pietvakarinį pakraštį pasieks antroje dienos pusėje ir vėlyvai vakare snigs jau daugelyje vakarinių ir pietinių rajonų. Aukščiausia temperatūra svyruos nuo 6 laipsnių šalčio pajūryje iki 12–14 laipsnių šalčio šiaurės rytiniuose rajonuose.

Šeštadienį ciklono centras judės per mūsų šalį. Pasnigs beveik visoje šalyje, gausiau pietiniuose rajonuose. Dėl padidėjusio debesuotumo ir iš pietų atkeliaujančio šiltesnio oro, šaltis atlėgs. Naktį temperatūra beveik nekris, bus 10–15, pajūryje ir šalies pietvakariuose 6–9 laipsniai šalčio. Dieną oras ir toliau šiltės, prie jūros net iki 0–1 laipsnio šilumos, kituose regionuose temperatūra svyruos tarp 1–5 laipsnių šalčio.

Sekmadienis vėl numatoma sausesnis ir ramesnis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius