Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 10 06

Orai.lt: saulę lydės stiprus vėjas

Virš Rytų Europos dar labiau stiprėja aukšto atmosferos slėgio laukas. Taigi, Lietuvoje tęsis sausi orai. Tačiau vakariau išliekantis žemas slėgis toliau palaiko virš Lietuvos didelį slėgio skirtumą, kartu ir stiprų vėją. Pirmadienį kiek tankesni debesys plauks per kraštinius vakarinius rajonus, likusioje šalies dalyje bus mažai debesuota ir saulėta. Pūs stiprus pietryčių vėjas, daug kur gūsiai sieks 15-19 m/s. Šiluma dar iš mūsų nepabėgs, temperatūra kils iki 14-19 laipsnių.
Ruduo
Ruduo / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Artimiausiomis dienomis aukšto slėgio laukas plės savo įtaką vis labiau į vakarus. Toliau bus sausa ir mažai debesuota. Vėjas jau pradės rimti, tačiau ir rytų skverbsis vis vėsesni orai.

Ketvirtadienio naktį temperatūra daug kur bus apie 5-8, o rytiniame šalies pakraštyje jau nukris iki 3 laipsnių šilumos. Dieną taip pat bus maždaug 3-4 laipsniais vėsiau nei savaitės pradžioje, Temperatūra bekils iki apie 12-15 laipsnių šilumos. Iki vidutinio stiprumo susilpnės pietryčių vėjas.

Penktadienio naktį oro temperatūra jau beveik visoje šalyje kris iki 1-3 laipsnių šilumos, kraštiniuose rytiniuose rajonuose net truputį žemiau nulio. O dirvos paviršiuje šalnos apims jau beveik visą šalį. Dieną oras šils iki 10-14 laipsnių šilumos. Vėjas jau bus nestiprus.

Tikslią ir ilgalaikę jus dominančios vietovės orų prognozę rasite čia – Orai.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius