-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 31

Orai.lt: savaitei įpusėjus sugrįš žiemiški orai

Šią savaitę vyraus darganoti, su krituliais, kartais ir vėjuoti orai.
Šuo
Šuo / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Antradienio dieną tarpai tarp lynojimų didės, debesys kiek suplonės. Tačiau neilgam, antradienio vakare pietvakarinius mūsų šalies regionus pasieks nauja intensyvesnių kritulių zona. Dieną oras šils iki 4–9 laipsnių.

Trečiadienį per Lietuvą keliaus nedidelio ciklono centras, kritulių bus daugiau nei pirmosiomis šios savaitės dienomis, bet vyraus jau šlapdriba. Pūs vidutinio stiprumo besikeičiančios krypties vėjas. Naktį iš antradienio į trečiadienį numatoma artima nuliui temperatūra, dieną ji kils iki 2–6 laipsnių šilumos.

Antroje savaitės pusėje sugrįš žiemiški orai. Ketvirtadienį apysmarkis pietvakarių, vakarų vėjas suksis iš šiaurės vakarų ir gins į Lietuvą šaltesnę oro masę, todėl daugelyje rajonų besilankantys krituliai, bus šlapdribos ir sniego pavidalo. Temperatūra naktį svyruos apie nulį arba bus silpnai neigiama, dieną termometrai rodys 2–5 laipsnius šilumos.

Penktadienį debesys irgi neš šlapdribą ir sniegą, tačiau tarp debesų jau gali pasirodyti saulė. Vyraus stiprokas ir žvarbus šiaurės vakarų vėjas. Temperatūra naktį pasiskirstys, kaip ir ketvirtadienį, nuo 2 laipsnių šilumos iki 3 laipsnių šalčio, dieną sulauksime vos 1-5 laipsnių šilumos.

Šventinį savaitgalį išsilaikys vėsūs, tarpais su krituliais orai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius