Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 21

Orai.lt: savaitgalį bus žvarbu

Penktadienio dieną per Lietuvą judės atmosferos frontas su debesų juosta. Sulauksime lietaus, o vietomis ir šlapdribos. Praėjusią naktį vietomis pašalo, todėl rytą apsižvalgykit ar nėra plikledžio. Pietryčių, pietų vėjas pradės pūsti iš pietvakarių, vakarų. Kai kur vėjo gūsiai sieks 15-17 m/s. Temperatūra neskubėdama pakils iki 2-6 laipsnių šilumos.
Antys
Antys / Vytauto Šauklio nuotr.
Temos: 2 Orų prognozė Orai

Šeštadienio naktį tankesni debesys iš mūsų šalies pasitrauks. Kartu pasitrauks ir intensyvesni krituliai. Naktį nedidelio lietaus vietomis su šlapdriba galima tikėtis tik kai kuriose vietovėse. Dieną atkeliaus nauja drėgnų orų banga ir krituliai (lietus vietomis su šlapdriba) vėl pradės kristi intensyviau. Gūsingesnis darysis ir pietvakarių vėjas. Naktį 15-17 m/s gūsiai bus šalies vakariniuose rajonuose, o dieną daug kur gūsiai sieks 15-20 m/s, vietomis 21-23 m/s. Žemiausia temperatūra naktį nuo 1 laipsnio šalčio iki 4 laipsnių šilumos. Truputį pašalus vietomis pasidarys slidu. Aukščiausia temperatūra dieną kils iki 3-7 laipsnių šilumos.

Sekmadienį orus irgi lems žemo atmosferos slėgio sūkurys, todėl išliks šlapi ir vėjuoti orai. Protarpiais kris mišrūs krituliai (lietus, šlapdriba). Pūs nemalonus ir gūsingas pietvakarių, vakarų vėjas. Naktį laikysis 1-5, o dieną ją pakeis 3-6 laipsnių šiluma.

Pirmosiomis naujos savaitės dienomis orai žymesnių permainų nežada.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius