Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 21

Orai.lt: savaitgalį orai subjurs – lietų keis šlapdriba ir sniegas

Šeštadienio orai smarkiai skirsis nuo vakarykščių. Bus apniukę ir drėgna. Per Lietuvą slenkantis šaltasis atmosferos frontas atneš kritulių: rytinėmis valandomis numatomas lietus, įdienojus šiauriniuose rajonuose lietų pradės keisti šlapdriba, vėliau ir sniegas.
Šuo
Šuo / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Dienai baigiantis jau visur kris šlapdriba ir sniegas. Vietomis tikėtinos ir trumpos pūgos, nes vėjas pasisuks iš šiaurės, šiaurės rytų, taps žvarbus ir gūsingas, vietomis vėjo gūsiai sieks 15–20 m/s. Šilumos šeštadienį bus nedaug – vos 2–7 laipsniai.

Sekmadienio naktį, ypač pirmoje nakties pusėje, dar daug kur pasnigs, kai kur kils trumpa pūga. Reikės pasisaugoti plikledžio. Šiaurės rytų vėjas dar bus stiprokas, vietomis jo gūsiai sieks 15–18 m/s. Temperatūra naktį kris iki 4–9 laipsnių šalčio.

Sekmadienio dieną mūsų orus jau lems aukštesnio slėgio sritis. Kritulių tikimybė bus nedidelė. Šiaurės vėjas taip pat rims. Pasirodys ir saulė, bet šiluma nelepins: sekmadienio dieną termometrai rodys vos 0–4 laipsnius šilumos, o rytiniuose rajonuose temperatūra ir dieną išliks silpnai neigiama.

Pirmadienį debesų bus daugiau, vietomis numatomi krituliai. Vėjas pasisuks iš pietvakarių, vėl stiprės, dieną jo gūsiai pajūryje sieks 15–17 m/s. Temperatūra naktį nukris iki 2–7 laipsnių šalčio, pajūryje bus apie 0, dieną šilumos bus truputį daugiau – 1–6 laipsniai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius