Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 01

Orai.lt: savaitgalį sulauksime rekordiškos šilumos

Šeštadienio dieną lietaus zona po truputį trauksis, tad palis tik vietomis, didesnė tikimybė šiaurės rytiniuose rajonuose. Įdienojus daugės pragiedrulių. Pūs juntamesnis pietinių krypčių vėjas, kuris atneš dar didesnę šilumą.
Pavasario nuojauta sotinėje
Pavasario nuojauta sotinėje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Numatomi vos ne vasariškai šilti orai, temperatūra pasieks 14–19 laipsnių šilumos, tik Kuršių nerijoje ir šiaurės rytiniame šalies pakraštyje bus vėsiau – 11–13 laipsnių.

Sekmadienio naktį vyraus nepastovus debesuotumas, žymesnio lietaus nenumatoma. Daug kur formuosis rūkas. Pūs nestiprus pietų, pietvakarių vėjas. Bus šilta, oras atvės tik iki 5–9 laipsnių šilumos. Diena numatoma debesuota su pragiedruliais, vietomis trumpai palis. Išsilaikys ramūs, su silpnu vėju orai. Vos prašvitus oras suskubs šilti, tad sulauksime jau 16–21 laipsnio šilumos, pajūryje vėl bus apie 12 šilumos.

Pirmadienį vyraus debesuoti, vietomis su pragiedruliais orai, naktį vietomis, dieną daug kur numatomi trumpi lietūs, kai kur gali sugriaudėti perkūnija. Vėjas pasisuks iš vakarų, šiek tiek sustiprės, ir šiluma iš Lietuvos trauksis. Naktis dar bus šilta, temperatūra nukris iki 4–9 laipsnių šilumos, o dieną oras spės sušilti tik iki 12–15 laipsnių šilumos, prie jūros bus 9–11 laipsnių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius