-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Orai.lt: savaitgalis šiltas nebus, bet sekmadienį nudžiugins saulė

Šiandien per Lietuvą praslinks šaltasis atmosferos frontas, į šalį pradės veržtis šaltesnis oras. Nuo pat ryto visoje šalyje dangų dengs tankūs debesys, pragiedrulių gali pasirodyti tik vakare, vakariniame šalies pakraštyje. Daugelyje rajonų su pertraukomis palis, vakarop kai kur lietų paįvairins šlapios snaigės. Iki pietų vėjas dar pūs iš pietų, pietvakarių, vėliau pasisuks iš vakarų, šiaurės vakarų, pūs 9-14 m/s greičiu, kai kur gūsiai sieks 15-17 m/s. Temperatūra vidurdienį dar sieks 3-8 laipsnius šilumos, bet popietę temperatūra ims po truputį žemėti.
Žiemiški orai
Žiemiški orai / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Temos: 3 Žiema Orai Saulė

Sekmadienio naktį iš vakarų stiprės anticiklonas. Pradedant šiaurės vakariniais rajonais debesys pamažu plonės ir sklaidysis, dangus giedrės, trumpalaikiai ir silpni krituliai numatomi tik vietomis. Šiaurės vakarų vėjas pamažu rims, pūs 7-12 m/s greičiu. Temperatūra rytą pažemės iki 0-5 laipsnių šalčio, drėgnus kelių ir šaligatvių ruožus padengs plikledis.

Sekmadienio dieną orus lems anticiklonas, todėl debesys bus reti, dažnai švies saulė, kritulių būti neturėtų. Tik vakarop į vakarinius rajonus atslinks šiek tiek tankesni debesys, bet kritulių jie dar neatneš. Pūs nestiprus besikeičiančios krypties vėjas. Temperatūra įdienojus pasiskirstys nuo 1 laipsnio šalčio rytiniuose rajonuose iki 4 šilumos šalies vakaruose.

Pirmadienio naktį iš vakarų priartės ciklonas, todėl dangų pamažu užtrauks tankūs debesys, bet žymesnių kritulių dar nenumatoma. Vėjas papūs iš pietryčių, pietų, 6-11 m/s greičiu. Temperatūra spės nukristi iki 0-5, rytiniuose rajonuose kai kur 6-8 laipsnių šalčio.

Pirmadienio dieną orus lems ciklonas, todėl dangus bus apniukęs, į vakarinius rajonus plis krituliai, daugiausia tai bus sniegas ir šlapdriba. Vėjas pūs iš pietryčių, pietų, 6-11 m/s greičiu. Temperatūra svyruos nuo 1 laipsnio šalčio iki 4 šilumos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius