Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 01 07

Orai.lt: sekmadienį šaltis atlėgs

Šeštadienio rytas daugelyje rajonų mus pasitinka su 22-27 laipsniu šalčiu, tik Žemaitijoje ir pajūryje, dėl sutankėjusio debesuotumo, temperatūra aukštesnė – Žemaitijoje 14-18, pajūryje 9-13 laipsnių šalčio.
Berniukas
Berniukas / 123rf.com nuotr.

Iki vidurdienio debesys atplauks į vakarinę bei šiaurinę Lietuvos dalį daug kur truputį pasnigs, prie jūros kiek intensyviau. Vėjas jau ims pūsti iš pietų, pietvakarių ir šiek tiek sustiprės. Aukščiausia temperatūra Rytų bei Pietų Lietuvoje sieks 14-19 laipsnių šaltį, vakarinėje šalies pusėje bus maždaug nuo 8 iki 13, Vakarų Žemaitijoje 5-7 laipsniai šalčio, o pajūryje šaltis sušvelnės net iki 1-3 laipsnių.

Sekmadienio naktį 20-23 laipsnių šalčio židinys dar išliks šalies pietryčiuose, kitur temperatūrą gerokai švelnins iš vakarų atkeliaujantis jau šiltesnis oras bei vis plačiau sklindanti debesų širma, vietomis su nedideliais pasnyguriavimais. Žemaitijoje temperatūra bus apie 10-12, pajūryje apie 3 laipsnius šalčio.

Sekmadienio dieną šalyje taip pat išliks didelis temperatūros kontrastas, nuo 4-5 laipsnių Žemaitijoje iki 10-12 laipsnių šalčio Dzūkijoje. Prie jūros temperatūra jau sieks 0 laipsnių. Šiauriniuose rajonuose truputį snyguriuos, pietiniuose tikimasi daugiau saulės.

Pirmadienį šaltis dar labiau sušvelnės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius