Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 23

Orai.lt: šeštadienio šilumą sekmadienį pakeis lietus

Šeštadienio dieną daugiau saulės bus Rytų Lietuvoje. Vakariniuose šalies rajonuose debesų kas valandą daugės, tačiau iki nakties lietus mažai tikėtinas. Vėjas papūs iš pietų, pietryčių ir pasieks 5-10 m/s greitį. Šiandien pagaliau sulauksime malonesnės šilumos. Oras skubės šilti ir antroje dienos pusėje džiugins ilgai laukta 16-20 laipsnių šiluma. Ir tik arčiau jūros kai kur temperatūra nepakils aukščiau 15 laipsnių.
Žiedai
Žiedai / Vytauto Šauklio nuotr.

Saulėti, sausi ir šilti orai Lietuvoje užsibus neilgai. Juos sekmadienį išstums per mūsų šalį keliausiantis atmosferos frontas. Naktį pradės lyti ir iki ryto lietaus sulauks beveik visi šalies rajonai. Su pertraukėlėmis palis ir dieną. Pietryčių, pietų vėjas pakeis kryptį iš pietvakarių, vakarų. Naktį jis bus silpnesnis, o dieną pasieks 7-12 m/s. Naktį nors ir lis, bet šilumą saugos debesys. Žemiausia temperatūra svyruos tarp 5-10 laipsnių šilumos. Rytoj dieną šios dienos šilumos neliks ne kvapo. Aukščiausia temperatūra sugebės pasiekti vos 11-16 laipsnių šilumos.

Pirmadienį orai ypatingų permainų nežada. Beveik visur palis. Naktį bus 4-9, dieną 12-17 laipsnių šilumos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius