Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 22

Orai.lt: šį savaitgalį vis dar džiaugsimės lapkričiui nebūdinga šiluma

Penktadienio dieną, orai bus ramūs, tačiau dangus ir toliau bus aptrauktas debesimis ir tik kartkartėmis juose atsiras pragiedrulių. Daugelyje rajonų palynos ar tiesiog padulksnos. Vietomis tvyros rūkas. Pūs nepastovios krypties, silpnas vėjas. Orai vis dar bus šiltesni nei lapkričiui yra būdinga. Oras šils iki 5–10 laipsnių.
Lietus
Lietus / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Savaitgalį mūsų orus lems žemo slėgio juosta tarp rytuose ir vakaruose esančių anticiklonų. Šeštadienio naktį daug kur, dieną tik vietomis palis, vyraus nedidelis lietus. Kai kur numatomas rūkas. Temperatūra naktį daug kur svyruos nuo 5 iki 8 laipsnių ir tik kai kur bus 3–4 šilumos. Dieną termometrai rodys 4–9 laipsnius.

Sekmadienio naktį vietomis truputį palis, kai kur susidarys rūkas. Temperatūra kris iki 1–6 laipsnių šilumos. Dieną iš šiaurės vakarų pradės plūsti vėsesnis oras, ir kritulių zona apims daugelį rajonų. Pradžioje lis, o antroje dienos pusėje lietų pradės keisti šlapios snaigės. Vėjas bus besikeičiančios krypties, nestiprus. Temperatūra sieks 2–7 laipsnius šilumos.

Kitos savaitės pradžioje numatomi vis labiau žiemiški orai. Vietomis prognozuojami krituliai, daugiausia šlapdriba, sniegas. Stiprokas šiaurinių krypčių vėjas neš šaltesnį orą. Naktimis vyraus neigiama temperatūra, o ir dienomis jau nebus šilta.

Daugiau apie orus skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius