Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 10 26

Orai.lt: šiluma iš Lietuvos trauktis neskuba

Trečiadienį išliksime žemesnio atmosferos slėgio lauko įtakoje. Padangė bus debesuota. Pragiedruliai pasirodys tik retkarčiais. Trumpi lietūs numatomi daugelyje šalies vietovių.
Ruduo Pavilnių regioniniame parke
Ruduo Pavilnių regioniniame parke / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Pūs vidutinio stiprumo vakarų, pietvakarių vėjas. Jis atneš ne tik lietaus debesų bet ir šilumą. Aukščiausiai temperatūra kils iki 11–14, o vietomis galima sulaukti ir 15 laipsnių šilumos.

Ketvirtadienį Lietuvos orus vis drąsiau ims lemti aukšto atmosferos slėgio laukas. Lietaus debesys jau nebus labai aktyvūs. Trumpai palis tik kai kuriuose rajonuose. Pūs nestiprus pietvakarių vėjas. Esant ramiam orui, naktį ir rytą kai kur pakils rūkas. Naktį temperatūra lėtai pažemės iki 6–11 laipsnių šilumos. Dieną vėl galima bus pasidžiaugti malonia rudeniška 11–16 laipsnių šiluma.

Tikslią ir ilgalaikę jus dominančios vietovės orų prognozę rasite čia – Orai.lt.

Penktadienį orai neketina keistis. Vietomis trumpai palis. Naktį ir rytą kai kur pasirodys rūkas. Naktį bus 6–11, dieną sugrįš 11–16 laipsnių šiluma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius