Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 02

Orai.lt: tankūs debesys neleis orui smarkiau įšilti

Trečiadienį mūsų šalies orus lems netoliese besisukantis ciklonas. Dangumi plauks tankūs debesys, saulė pasirodys tik retkarčiais. Lietaus bus didesnėje šalies dalyje, bet gausesni ir įkyresni lietūs slinks per vakarinius rajonus, o likusioje šalies dalyje palis trumpai ir tikrai ne visur. Iš galingesnių debesų vietomis gali pagrūmoti perkūnija. Į mūsų šalį plūsta šiluma, bet dėl tankių debesų temperatūra įdienojus pakils tik iki 17-22 laipsnių, šilčiausia diena turėtų būti šalies rytuose. Pūs vidutinio stiprumo rytų, pietryčių vėjas.
Vilniaus arkikatedra
Vilniaus arkikatedra / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.
Temos: 3 Orai.lt Orai Ruduo

Ketvirtadienį ciklonas pamažu trauksis, jis su savim nusineš ir šiltesnio oro masę. Tiek naktį, tiek dieną vyraus debesuoti su pragiedruliais orai, vietomis trumpai palis. Naktį didesnė lietaus tikimybė bus rytiniuose rajonuose, dieną – šalies vakaruose. Naktį temperatūra pažemės iki 10-15, dieną net ir pragiedrėjus temperatūra nekils aukščiau 18-22 laipsnių. Naktį nestiprus vėjas daugiausia pūs iš pietryčių, pietų, dieną vėjas suksis iš pietų, pietvakarių ir sustiprės iki apysmarkio.

Penktadienio naktį debesys pamažu sklaidysis, pirmoje nakties pusėje dar kai kur trumpai palis, o dieną debesuotumas vėl didės, popietę vakarinius rajonus pasieks nauji trumpalaikio lietaus debesys. Tiek naktį, tiek dieną pūs stiprokas pietų, pietvakarių vėjas. Naktį oras atvės iki 8-13, pajūryje 14-16 laipsnių, dieną sušils iki 18-23 laipsnių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius