-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Orai.lt: temperatūra po truputį žemės, bus vėjuota ir su krituliais

Trečiadienis bus debesuotas su nedideliais pragiedruliais. Daug kur protarpiais kris sniegas, šlapdriba, gali pasitaikyti šiek tiek lietaus. Vietomis, esant neigiamai temperatūrai, laikysis plikledis, taip pat yra ir silpnos lijundros tikimybė.
Vilniuje didelis snygis: dangus maišėsi su žeme
Vilniuje didelis snygis: dangus maišėsi su žeme / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Diena prognozuojama vėjuota ir gūsinga: vėjas pūs pietvakarių, vakarų krypties, po truputį pereis į šiaurės vakarų, šiaurės, 9–14 m/s, o vėjo gūsiai daugelyje rajonų pasieks 15–20 m/s. Temperatūros atžvilgiu, trečiadienis mažai kuo skirsis nuo vakar dienos, termometrų stulpeliai svyruos tarp 1 laipsnio šalčio ir 4 laipsnių šilumos, šiaurės vakariniuose rajonuose kai kur iki 3 laipsnių šalčio.

Ketvirtadienio naktį daug kris nedidelis sniegas. Nakties ir ryto valandomis formuosis plikledis. Vėjas po trečiadienio bus pastebimai ramesnis, apie 5–10 m/s, besikeičiančios krypties. Žemiausia oro temperatūra pasiskirstys tarp 5–10 laipsnių šalčio, kai kur šiaurės rytiniuose rajonuose gali pasiekti ir 12 laipsnių šalčio, o dienos metu bus tarp 4 laipsnių šalčio ir 1 laipsnio šilumos.

Penktadienio naktį dar sulauksime sniego, tačiau dienos metu žymesnio sniego nenusimato. Vėjas naktį pūs nepastovios krypties, 4–9 m/s, o dienos metu įgaus pietryčių, rytų kryptį, ir stiprės iki 7–12 m/s. Penktadienio naktis bus dar kiek vėsesnė, 4–9 laipsniai šalčio, o dienos metu svyruos tarp 0–5 laipsnių šalčio. Vietomis, daugiausia pajūryje, kils kiek aukščiau 0.

Savaitgalį vėl sulauksime mišrių kritulių, o plikledis bei lijundra bus dažni palydovai. Šeštadienį paūmės vėjai, o sekmadienis žada būti ramesnis bei šiltesnis.

Tikslią ir ilgalaikę orų prognozę skaitykite Orai.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius