Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 01 01

Orai.lt: tikros žiemos dar nematyti

Pirmadienį Lietuva atsidurs galingo Atlanto ciklono šiltojoje dalyje. Dangus išliks niūrus. Beveik visoje šalyje lis, dulksnos. Pūs stiprokas pietvakarių vėjas, jo gūsiai pajūryje sieks 15–18 m/s. Aukščiausia temperatūra pasiskirstys tarp 3 ir 8 laipsnių šilumos.
Lietus
Lietus / „Scanpix“/„Caters News Agency“ nuotr.
Temos: 1 Orų prognozė

Antradienį ciklonui silpstant lietaus pobūdis pasikeis į trumpalaikį, o dieną lynos jau visai negausiai ir tik vietomis. Atsiras pragiedrulių, šiek tiek palepins saulė. Vėjas rims, suksis iš pietryčių. Temperatūra naktį bus nuo 2 laipsnių šalčio iki 3 šilumos, dieną – 1–6 laipsniai šilumos. Naktį ir rytą kelius slidins plikledis.

Trečiadienį artėjant naujam ciklonui iš vakarų – nedideli įvairaus pavidalo krituliai vėl apims daugelį rajonų. Pietryčių vėjas pūs 5–10 m/s greičiu. Temperatūra nesikeis, naktį numatoma artima 0 laipsnių, dieną oras šils iki 0–5 laipsnių šilumos.

Ketvirtadienį mūsų šalį užgrius minėto ciklono krituliai. Naktį iš debesų kris sniegas, šlapdriba, artėjant rytui pereinanti į lietų. Dieną vyraus lietus ir dulksna. Vėjas sustiprės iki apysmarkio ir pūs jau daugiausia iš pietų. Termometrai naktį rodys 0–3, dieną 0–5 laipsnius šilumos.

Penktadienį virš Lietuvos stiprės aukštesnio slėgio laukas, bet su nedideliais krituliais dar teks susidurti daugeliui. Vėjas aprims. Temperatūra naktį svyruos nuo 2 laipsnių šalčio iki 3 laipsnių šilumos, vietomis formuosis plikledis. Dieną sulauksime 0–5 laipsnių šilumos.

Savaitgalį didesnių orų pokyčių nenusimato.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius