Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 01 25

Orai.lt: vėjas rims, debesys sklaidysis

Šeštadienio rytą lynos didesnėje šalies dalyje, bet dieną nedidelio lietaus sulauksime jau tik vietomis (pietiniuose rajonuose). Lietuvos vakaruose ir šiaurėje kai kur pasirodys neilgai trunkantys pragiedruliai.
Neįprastai šilta šių metų žiema
Neįprastai šilta šių metų žiema / Vytauto Šauklio nuotr.

Vakarinių krypčių vėjas išliks stiprokas ir nemalonus, tačiau pavojingų gūsių siekti jau neturėtų. Įdienojus oras šils iki 2-7 laipsnių šilumos.

Sekmadienio naktį šalies orus lems į pietus nuo Lietuvos esančio anticiklono gūbrys. Danguje atsiras daugiau pragiedrulių, žymesnių kritulių neprognozuojama. Vietomis matomumą mažins rūkas ir ant kelių formuosis plikledis. Pragiedrėjus, rytinėje šalies dalyje oro temperatūra taps neigiama ir pažemės iki 0-2 laipsnių šalčio. Kitur ji bus silpnai teigiama – 1-3 laipsniai šilumos. Dieną dangus vėl niauksis, kai kur sulauksime nedidelio lietaus. Vidutinio stiprumo vėjas pūs iš pietvakarių. Oro temperatūra bus panaši kaip ir šeštadienį, maždaug 2-6 laipsniai šilumos.

Pirmąją kitos savaitės dieną didesnių pokyčių nenumatoma. Daug kur sulauksime kritulių, daugiausia tai bus lietus ir dulksna. Naktį temperatūra svyruos tarp 0-4, dieną kils labai nežymiai iki 1-5 laipsnių šilumos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius