Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 10

Orai.lt: dangų niauks debesys

Antradienį Lietuvoje dar numatomi ganėtinai šilti orai. Kaip ir vakar dangų daug kur dengs žemi debesys. Vietomis gali truputį palynoti. Įdienojus pietų, pietvakarių vėjas pūs jau gana žvaliai. Oro temperatūra kils nuo 7 iki 11 laipsnių šilumos.
Rūkas
Apniukusi diena / 123rf.com nuotr.

Trečiadienį debesuota su nežymiais pragiedruliais. Praslinks nedidelis, trumpai trunkantis lietus. Dieną jo tikimasi tik rytiniuose rajonuose. Naktį ir dienos pradžioje pūs pietvakarių, vakarų vėjas, vėliau jau bus juntamas silpnas šiaurės vakarų vėjo dvelksmas.  Temperatūra nakties metu bus nuo 0 iki 5 laipsnių šilumos, dieną kils iki 6-9 laipsnių šilumos. 

Ketvirtadienį pamažu stiprėjantis šiaurės, šiaurės rytų vėjas atpūs jau žvarbesnius orus, pietiniuose rajonuose dieną su nedideliais krituliais. Temperatūra naktį bus tarp 3 laipsnių šilumos ir 2 laipsnių šalčio. Dieną temperatūra tesiseks apie 4-7 laipsnius šilumos. 

Penktadienį bei savaitgalį numatomi žvarbūs, daug kur su krituliais orai. Pūs stiprokas šiaurės rytų, rytų vėjas.  Naktimis temperatūra bus apie 1-3, dienomis apie 4-6 laipsnius šilumos. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius