Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 11 30

Orai.lt: žiemos pradžioje – rudeniški orai

Pirmadienio dieną Lietuvos orus valdys aktyvus Atlanto ciklonas. Jis protarpiais mėtys kritulius, daugiausia lietų.
Vėjas ir lietus
Vėjas ir lietus / „Scanpix“/AP nuotr.

Vėjas pūs iš pietvakarių, vakarų. Daug kur jo gūsiai sieks 15-20 m/s, o rytą ir pirmoje dienos pusėje Žemaitijoje kai kur pūs 21-26 m/s greičiu, Baltijos pakrantėje įsismagins ir iki 28-30 m/s. Dieną aukščiausia temperatūra pakils iki 3-5, Baltijos jūros pakrantėje 6-8 laipsnių šilumos.

Antradienį žemo atmosferos slėgio sūkurys nuo Lietuvos lėtai tols. Vakarinių krypčių vėjas po truputį rims. Bet jo gūsiai dar kai kur sieks 15-20 m/s. Protarpiais kris krituliai. Žemiausia temperatūra naktį laikysis tarp 0-5 laipsnių šilumos, o dieną pasieks 2-7 laipsnius šilumos. 

Trečiadienį orai aprims. Kritulių bus nedaug. Tik dieną jie kai kur pasirodys. Tikėtina, kad tai bus lietus. Naktį temperatūra priartės prie nulio. Tad vietomis gali pasirodyti plikledis. Arčiau jūros temperatūra išliks teigiama. Dieną aukščiausia temperatūra svyruos tarp 3-7 laipsnių šilumos. 

Ketvirtadienį taip pat daug kur sulauksime nedidelių kritulių, daugiausia lietaus. Nakties metu bus nuo 4 laipsnių šilumos iki 1 laipsnio šalčio, dieną yra tikimybė, kad pamalonins 3-8 laipsnių šiluma. 

Panašūs orai mūsų laukia ir penktadienį. O artėjant savaitgaliui krituliai pradės kristi intensyviau ir stiprės pietinių krypčių vėjas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius