-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 22

Orų prognozė Kalėdoms

Artėjant šventiniam savaitgaliui šaltukas įsitvirtino, nors ne taip jau ir ilgam. Bet per Kūčias tikėtina, kad lengvas sniegelis vietomis sukurs beveik žiemišką peizažą, atgaivins kalėdinę dvasią.
Žiema Vilniuje
Žiema Vilniuje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Ketvirtadienį šals, pūs žvarbus šiaurės vakarų vėjas. Kaune dieną danguje snaus debesys, šals iki –3 laipsnių, vakarop gali pasnigti. Vilniuje bus debesuota, šaltukas spustels iki –3. Šiauliuose dieną pūs vėjas, šaltis pasieks –3 laipsnius. Pajūryje šaltukas sieks –2 laipsnius, gali pasnigti.

Penktadienį dar vyraus gana žema temperatūra, žymesnių kritulių nenumatoma. Kaune naktį ir ryte šals nuo –5 iki –4 laipsnių, dienos metu apie –3, kritulių nenumatoma. Vilniuje termometrai fiksuos –5 laipsnių šaltį, bus debesuota. Šiauliuose naktį ir ryte temperatūra sieks nuo –6 iki –5 laipsnių šalčio. Diena bus debesuota, šals iki –3 laipsnių. Pajūryje naktį ir ryte galimai pasnigs, šals nuo –4 iki –3 laipsnių. Dieną termometro stulpeliai leisis iki –2 laipsnių.

Šeštadienį, per Kūčias, tikėtina, kad vietomis snigs. Termometro stulpeliai po truputį kils. Pūs pietys. Kaune naktį ir ryte šaltis sieks nuo –2 iki –1 laipsnio, numatomas sniegas. Dieną temperatūra sieks 0, sniego tikimybė neišnyks, tačiau vakarop gali palyti. Vilniuje taip pat tikėtina, kad pasnigs. Naktį bus apie –4, ryte ir dieną nuo –3 iki –2 laipsnių šalčio. Šiauliuose naktį ir ryte gali pasnigti,  įdienojus sniegą keis lietus. Temperatūra svyruos apie –1 laipsnio šalčio iki 1 laipsnio šilumos. Pajūryje naktį bus apie 0, ryte ir dieną apie 2 laipsnius šilumos.

Sekmadienį palis. Vėjas nepastovios krypties. Kaune naktį bus apie 1 laipsnį šilumos, ryte apie 0. Diena nusimato apniukusi, temperatūra sieks 1 laipsnį. Vilniuje lis. Termometrai nusistovės ties 0 laipsnių riba. Šiauliuose lis. Naktį bus apie 3 laipsnius šilumos, ryte ir dieną apie 1–2 laipsnius šilumos. Pajūryje naktį ir ryte bus apie 0. Įdienojus pradės lynoti, sušils iki 2 laipsnių.

Remiantis www.gismeteo.lt prognozėmis, ateinanti savaitė ir vėl bus šlapia – dažniau lankysis lietus. Temperatūra dabinsis pliuso ženklu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius