Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 26

Orų prognozė: paskutinės balandžio dienos lepins šiluma

Ketvirtadienį šalyje netrūks saulės spindulių. Pūs pietų ir pietvakarių vėjas. Kaune dieną akins saulė, sušils iki 18 laipsnių. Vilnius taip pat sulauks 18 laipsnių šilumos, gali būti debesuota. Šiauliuose termometrai užfiksuos 17 laipsnių, o kiekvienas mėgausis saulės spinduliais. Pajūryje švies saulė, sušils iki 15 laipsnių.
Pavasario popietė Vilniuje
Pavasario popietė Vilniuje / Luko Balandžio nuotr.

Penktadienį pūs pietys, bus saulėta ir šilta. Kaune apie 12–14 laipsnių bus nakties ir ryto metu. Diena saulėta, oras sušils iki 22 laipsnių. Vilniuje naktį ir ryte sušils apie 10–14 laipsnių, dienos metu pasieks 22 laipsnius. Šiauliuose nelis. Naktį ir ryte sušils iki 11–13 laipsnių, dieną pasieks 21 laipsnį. Pajūryje temperatūra svyruos apie 12–13 laipsnių naktį ir ryte, o apie 16 dienos metu, kritulių ir debesų nebus matyti.

Šeštadienį sulauksime dar didesnės šilumos bangos. Kaune iki 13–17 laipsnių sušils nakties ir ryto metu. Diena saulėta, sušils iki 25 laipsnių. Vilniuje apie 12–16 laipsnių bus naktį ir ryte. Diena saulėta, šiluma sieks 24 laipsnius. Šiauliuose apie 11–13 laipsnių šilumos bus nakties ir ryto metu, auštant palis. Dieną sušils iki 20 laipsnių. Pajūryje, nakties ir ryto metu, negausiai palynos. Dienos metu oras sušils iki 16 laipsnių.   

Sekmadienį vėjas pūs iš pietvakarių. Kaune, nakties ir ryto metu, oras sušils apie 16–19 laipsnių. Dieną termometrai gali šoktelti iki 26 laipsnių šilumos, bus giedra. Vilnius taip pat pasijus, lyg būtų atėjusi vasara. Apie 15–19 laipsnių termometrai rodys naktį ir ryte. Dieną džiugins 26 laipsnių šiluma. Šiauliuose giedras dangus bus nakties ir ryto metu, temperatūra svyruos apie 12–17. Dieną bus debesuota, oras įkais iki 24 laipsnių. Pajūryje šiluma svyruos tarp 14–17 laipsnių. Įdienojus gali kauptis debesys, gali palyti.

Remiantis www.gismeteo.lt prognozėmis, ateinanti savaitė bus saulėta, tik pačioje pabaigoje ims lyti. Šiluma bus artima 20 laipsnių, artėjant savaitgaliui po truputėlį termometrai šią ribą peržengs.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius