Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 09

Orų prognozė savaitgaliui: ar išvengsime šaltuko?

Aplink pilna sniego, o dabar galima ir vėl šaltuką išleisti. Tokia logika žiema vadovausis besiartinant savaitgaliui. Tačiau antroji savaitgalio pusė žada didelį termometro stulpelių šoktelėjimą.
Kaunas žiemą
Kaunas žiemą / Aliaus Koroliovo nuotr.

Ketvirtadienį Lietuvoje bus debesuota. Pūs šiaurės rytų vėjas. Kaune temperatūra svyruos apie –9 laipsnius, debesuota. Vilniuje nelabai debesuota, o termometro stulpelis bus apie –7 laipsnius. Šiauliuose bus debesuota, oro temperatūra sieks -9 laipsnius. Pajūryje šals iki –11 laipsnių.

Penktadienį pajusime didesnį šaltuko dvelktelėjimą. Pūs šiaurys. Kaune apie –21 –18 laipsnių šals nakties ir ryto metu. Diena bus debesuota, temperatūra – –11 laipsnių.  Vilniuje dangus  bus giedras. Naktį ir ryte atvės iki –19 –16 laipsnių. Dienos metu temperatūra sieks –9 laipsnius. Šiauliuose naktį šals iki –18, ryte šaltis spustels iki –21 laipsnio. Dieną dangus bus giedras, šals apie –11 laipsnių. Pajūryje kritulių nenumatoma, naktį ir ryte atvės iki –16 –14 laipsnių. Diena bus apniukusi, termometrai rodys –12 laipsnių. 

Šeštadienį kritulių išdaigų nenusimato, šaltukas ir bus visai pakenčiamas. Vėjas bus nepastovios krypties. Kaune naktį ir ryte termometro stulpeliai nukris iki –22 –20 laipsnių. Diena bus debesuota, šaltis laikysis apie -11 laipsnių. Vilniuje nakties ir ryto metu atvės iki –19 –17 laipsnių. Termometrai fiksuos –9 laipsnius. Šiauliuose naktį gali pasnigti, šals iki –16. Ryte bus –17, o dieną apie –10 laipsnių šalčio. Pajūryje naktį snigs, temperatūra sieks –14. Ryte ir dieną bus debesuota, temperatūra svyruos apie –15 –11 laipsnių.

Sekmadienį dangus bus apniukęs. Sustiprės pietvakarių vėjas. Kaune kol naktis giedra šals apie -21, ryte temperatūra sieks –20. Dienos metu galimas termometrų stulpelių šoktelėjimas iki –6 laipsnių, galimi ir krituliai. Oras atšils. Vilniuje taip pat numatomi krituliai. Vakarėjant šaltis vis mažės, apie –19 šals naktį ir ryte. Dienos metu šaltis atlėgs iki –6 laipsnių. Šiauliuose peizažas bus debesuotas. Apie –17 –10 šals nakties ir ryto metu. Dieną pradės snigti, temperatūra pasieks –4 laipsnius. Pajūryje snigs. Naktį ir ryte bus apie –8 –7 laipsnius, dienos metu šals iki –3.

Remiantis www.gismeteo.lt prognozėmis ateinančios savaitės pradžia bus panaši į atlydį, tačiau savaitei įsibėgėjus šaltukas susigriebs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius